Airparkki – Edullinen lentoparkki Helsinki-Vantaalla

Tervetuloa Airparkiin Helsinki-Vantaalle! Airparkki on yksityinen lentokenttäparkki, joka on avoinna 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Tarjoamme parasta palvelua ja edullisen lentoparkin matkasi ajalle – hinnat alkaen 22€ / 3 vrk ja 33€ viikko.

Varaa pysäköinti Airparkissa

Varaa lentokenttäpysäköinti alla olevalla varauslomakkeella, niin saat pysäköinnillesi edullisemman nettivaraushinnan. Valitse itsellesi sopivin parkkipaketti, maksa pysäköinti sähköpostiisi saamiesi ohjeiden mukaan tilisiirrolla ennen saapumista Airparkkiin ja ota tosite ennakkomaksustasi mukaan.

Saapumispäivä Airparkkiin*

Arvioitu saapumisaika*

Paluupäivä*

Arvioitu paluuaika/paluulennon numero*

Henkilöiden lukumäärä*

Valitse pakettisi*

Auton rekisteritunnus*

Laskutustiedot

Nimi*

Osoite*

Postitoimipaikka*

Sähköposti*

Puhelin*


Huom! Ilmoitathan saapumisajan mahdollisimman tarkasti ja pyrithän noudattamaan ilmoittamaasi saapumisaikaa. Mikäli saapumisaikasi lentoparkkiimme muuttuu, ilmoitathan siitä ystävällisesti meille.

Edulliset hinnat – alkaen 22€ / 3 vrk ja 33€ viikko

Alla oleva hinnasto on voimassa, kun teet varauksen lomakkeella ja maksat pysäköinnin ennen Airparkkiin saapumista.

Parkkipaketti Hinta nettivarauksella
1-3 vrk 22 €
4-5 vrk 29 €
6-7 vrk (1 viikko) 33 €
8 vrk 35 €
9-10 vrk 48 €
11-14 vrk (2 viikkoa) 59 €
15-17 vrk 70 €
18-21 vrk (3 viikkoa) 81 €
22-24 vrk 92 €
25-28 vrk (4 viikkoa) 113 €

Hinnat ovat alkavalta vuorokaudelta. Jos suunnitelmasi muuttuvat ja pysäköinti ylittää ennakkoon maksamasi ajan, voit maksaa palattuasi matkalta ylimenevän ajan hinnaston mukaisesti. Airparkkiin voi saapua myös ilman varausta, mutta suosittelemme tekemään ennakkovarauksen, sillä säästät rahaa ja autollesi on varmuudella tilaa lentoparkissamme.

Peruutusehdot: Perimme peruutetusta varauksesta 15 euron peruutusmaksun kattamaan kuluja, jotka peruutuksesta meille aiheutuvat. Vaihtoehtoisesti varauksen voi jättää sisään seuraavaa matkaa varten, tällöin peruuntuneen varausmaksun voi käyttää täysimääräisesti. Olethan meihin yhteydessä mikäli haluat siirtää varaustasi.

Ilmainen kuljetus terminaaliin ja takaisin

Kaikkien varausten hintaan sisältyy ilmainen lentokenttäkuljetus Airparkista terminaaliin ja ja nouto palatessasi matkalta. Airparkki sijaitsee aivan lentokentän kupeessa vain 5 minuutin ajomatkan päässä terminaaleista.

Airparkki tarjoaa parasta palvelua ympäri vuorokauden

Tavoitteenamme on olla Helsinki-Vantaan paras lentoparkki niin palvelulla kuin hinta-laatusuhteella. Saat henkilökohtaista palvelua ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Talvella palveluun kuuluu myös auton puhdistaminen lumesta, joten pääset nopeasti jatkamaan matkaasi.

Lentoparkissamme olemme myös varautuneet yleisimpiin ongelmatilanteisiin mm. tyhjän akun tai renkaan tyhjenemisen varalle. Halutessasi säilyttämme autosi avaimet matkan ajan turvallisesti lukitussa kaapissa, mikäli pelkäät hukkaavasi avaimet matkalla.

Saapumisohjeet Airparkin lentoparkkiin

  1. Lentoparkkimme sijaitsee osoitteessa Kiitoradantie 7, Vantaa. Helpoiten löydät perille Tuusulanväylää, Ruskeasannan liittymästä. Seuraa viitoitusta Veromiehen suuntaan (Junkersintie-Kiitoradantie). Jos saavut lentoaseman suunnalta tietä 138 (Ilmakehä), käänny Junkersintielle (viitoitus Tuusula) ja n. 200 metrin päästä Veromiehen suuntaan Kiitoradantielle.
  2. Saavu ajoissa paikalle ja pyri noudattamaan ilmoittamaasi saapumisaikaa, sillä pahimpaan ruuhka-aikaan saatat joutua odottamaan 10-15 minuuttia kuljetusta terminaaliin.
  3. Kun olet saapunut lentoparkkimme, odota että sinut ohjataan parkkiruutuun. Älä siis lähde etsimään itsenäisesti vapaata paikkaa.
  4. Kuljettajamme nostaa matkalaukut puolestasi pikkubussiin ja vie sinut tai seurueesi terminaaliin. Matka terminaaliin lentoparkistamme kestää noin 5 minuuttia.
  5. Palatessasi matkalta, tilaa nouto terminaalista parkkipaikalle soittamalla numeroon 0400 111 302sen jälkeen kun olette saaneet matkatavarat lentoaseman saapumisaulan hihnalta. Kuljettajamme saapuu noutamaan teidät terminaalien ulkopuolelta laiturista 10 (Terminaali 1 edessä), eli samaan laituriin kuin matkalle lähdettäessä.

Asiakkaidemme kokemuksia Airparkista

Edullista auton säilytystä matkojen ajaksi, ja kuljetukset terminaaliin ja takaisin pelaavat ja sisältyvät hintaan.
– Kari ⭐⭐⭐⭐

Edullinen ja hyvin toimiva parkki. Tätä tulemme käyttämään taas jatkossakin.
– Mirja ⭐⭐⭐⭐⭐

Jokusen kerran nyt käytetty ja homma toimii. Nopea siirtymä kentälle ja myös takaisinpäin, ei oo tarvinu turhia vartoilla.
– Johanna ⭐⭐⭐⭐

Helppo varata, selvästi edullisin vaihtoehto lentokenttäparkeista, kuljetus lentokentälle sisältyy hintaan ja palvelu oli moitteetonta. Suosin ehdottomasti jatkossakin.
– Roope ⭐⭐⭐⭐⭐

Laatuunsa nähden todella halpa. Hyvä ja sujuva palvelu, talvella auto oli puhdistettu lumesta ja ikkunat raaputettu. Kuljetukset lähtivät kätevästi suoraan omalta autolta. Vahva suositus, tullaan käyttämään jatkossakin!
– Henna ⭐⭐⭐⭐⭐